Middelharnis - De Oranjevereniging Middelharnis/Sommelsdijk (OVMS) organiseert zaterdag 27 april 2024 weer een supergezellige Koningsdag in het centrum van Middelharnis. "Echter vanwege de verbouwing van het Diekhuus zal de indeling er wat anders eruit zien dan vorige jaren. Wat wel hetzelfde blijft is de Kofferbakverkoop onder aan dn Diek in Middelharnis." Lees meer >>

Je kan je hiervoor al aanmelden via de website van Hart van Goeree Overflakkee. Commerciële verkoop of voedingswaren mag niet. Voor maar € 15,00 ben je zeker van een mooi plekje om je auto te parkeren en de kofferbak te openen en de gehele inhoud lekker te kunnen verkopen

Op het Zandpad is zoals altijd ruimte voor de kleedjesverkoop van de kinderen. Daarvoor hoef je niet aan te melden. Echter hou er wel rekening mee dat er heel veel winkels op zullen zijn, dus ga niet voor de deur zitten.

Daarnaast zijn er natuurlijk diverse kinder attracties en is er op het parkeerterrein naast Diekhuusplein een gezellig terras van VV Flakkee.

Binnenkort komt er meer informatie over de activiteiten op Koningsdag die worden georganiseerd door Oranje Vereniging Middelharnis/Sommelsdijk. Wil je deze, en de vele andere activiteiten steunen wordt dan snel lid van de oranje vereniging. Want dankzij leden en sponsoren is het mogelijk om deze leuke dag te organiseren. Aanmelden via de site van Hart van Goeree Overflakkee.

Het bestuur is er klaar voor, jij ook?

Tekst en foto's OVMS