Achthuizen - Op zondag 12 november 2023, van 13:00 tot 18:00 uur, wordt er op het parkeerterrein van de FIOS, aan Kloosterstraat 10, in Achthuizen een gezellige overdekte Winterfair gehouden. "Meer dan 30 versierde kramen geven acte de préséance deze middag met voor elk wat wils. "Gezien het succes van vorig jaar, zal ook dit jaar het Shanty Adolfs koor uit Den Bommel een optreden verzorgen. Evenals zanger Will de Brouwer uit Spijkenisse..." Lees meer >>

>>vervolg

Gezien het succes van vorig jaar, zal ook dit jaar het Shanty Adolfs koor uit Den Bommel een optreden verzorgen. Evenals zanger Will de Brouwer uit Spijkenisse. Will, een geboren Eindhovenaar, is al sinds zijn 7e jaar bezig met muziek, eerst in de fanfare en drumband en later ook nog als DJ. Will is steeds vaker te vinden op dorpsfeesten, braderieën, bruiloften en diverse andere activiteiten. Will de Brouwer weet van uw evenement een feest te maken. Kortom dit mag u niet missen.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Zo vind u diverse stands met eetgelegenheden, zoals erwtensoep, warme worst, broodje beenham en een broodje hamburger. Er is ook een stand aanwezig met zwak alcoholische dranken en frisdrank. Verder kunt u genieten van een warme kop glühwein, koffie, thee en chocolademelk.

Wist u dat we ook aan de kinderen hebben gedacht?
Zij kunnen mooie prijzen winnen met ballen gooien en ringen werpen. Er zijn snoepzakjes, chips en knakworstjes te koop en de ranja is gratis.

Bent u van plan om onze Winterfair te bezoeken? Dan hebben wij de volgende informatie voor u.

– Komt u op de fiets?
Dan kunt u uw fiets kwijt nabij het event.

– Komt u met de auto?
Wij verzoeken u dan te parkeren aan de H ’Oranjeweg te Achthuizen. Net voor de ijsbaan ligt aan uw linkerhand een heel groot terrein waar u uw voertuig kwijt kan. Als u via de ijsbaan richting het bos loopt bent u het snelst op uw bestemming. Ook kunt u uw voertuig parkeren bij de Kerk in Achthuizen. Let op, hier is maar beperkt ruimte.

Voor het laatste nieuws kunt u ook kijken op de Facebook pagina van de Winterfair Achthuizen en de dorpsraad Achthuizen.