Middelharnis- Bij bibliotheek Middelharnis hebben ze leuke activiteiten op het programma staan. "U bent in oktober en november 2023 welkom om aan te schuiven bij de peuterochtenden, de Open Leesclub Sonny Boy of bij het Aanschuifkoor." Lees meer >>

Aanschuifkoor

Heb jij al meegezongen tijdens het Aanschuifkoor? September was de eerste editie in het Diekhuus in Middelharnis. Dit was een groot succes, met maar liefst 69 deelnemers! Elkaar ontmoeten, samen zingen en plezier hebben stonden hierbij centraal. Kom jij ook langs bij de volgende editie?
Donderdag 12 oktober, 14.00-16.00, Diekhuus Middelharnis, gratis

Peuterochtenden november
Tijdens de Peuterochtend worden kinderen tussen 2,5 en 4 jaar voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Ook gaan ze zingen, knutselen en doen ze een spelletje. Deze editie lezen ze uit het boekje ‘Blaadjesdief’ om in de herfststemming te komen. Peuterochtend is van 9.30-11.00 uur en is gratis.

Maandag 13 november in Bibliotheek Ouddorp, woensdag 15 november in Bibliotheek Oude-Tonge, donderdag 16 november in Bibliotheek Middelharnis

Open Leesclub Sonny Boy
In november start de jaarlijkse campagne Heel Nederland Leest. Dit keer in teken van het boek 'Sonny boy' van Annejet van der Zijl. Haal het cadeauboekje in de Bibliotheek, lees het en praat gezellig mee tijdens de open leesclub. Lees jij ook mee?
Dinsdag 28 november, 13.00-15.00 uur, Bibliotheek Middelharnis

Goed nieuws

Het Informatiepunt Digitale Overheid is er voor al je vragen over de digitale overheid. Zoals vragen over DigiD, gezondheidsverklaringen of het aanvragen van toeslagen. Het bezoeken van de spreekuren is gratis en onlangs is het aantal spreekuren uitgebreid naar onder andere Buurthuis Hart van Hellevoet, Bibliotheek Ouddorp en Bibliotheek Oude-Tonge.

Meer informatie

Vraag aan de balie in de Bibliotheek naar specificaties of neem een kijkje op www.bzhd.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor activiteiten kan via de website van de Bibliotheek www.bzhd.nl of aan de balie in een van de vestigingen.