3 oktober 2023, Middelharnis/Ouddorp - "De herfst is zoetjesaan begonnen. Ook nu hebben we leuke activiteiten op het programma staan." Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft drie vestigingen in de gemeente Goeree-Overflakkee, waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Op donderdag 19 oktober draait er een film in Middelharnis en op dindag 17 oktober is het feest in Ouddorp, tijdens de Kinderboeken week. Lees meer >>

Vervolg

Biebfilm Toen ik je zag
Deze film is gebaseerd op de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.
Donderdag 19 oktober, 20.00-22.00 uur, Diekhuus Middelharnis, kosten €13,-

Kinderboekenweek (4 t/m 12 jaar)
Tijdens de Kinderboekenweek is het een groot feest met de Bibliotheek! Dans mee in de Kinderboekendisco, geef een knuffel aan de Gruffalo, maak een vlog over je lievelingsboek of smul van een overheerlijke suikerspin. Het kan deze middag allemaal.
Dinsdag 17 oktober, 13.30-15.00 uur, Strandtheater Houtenkaap, Kosten leden €5,- en niet-leden €7,50.

Aanmelden voor activiteiten kan via de website van de Bibliotheek www.bzhd.nl of aan de balie in een van de vestigingen.