Stellendam - Op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus 2023 wordt in Stellendam op de schaatsbaan door Vereniging Oranjefeest Stellendam (VOS) weer het jaarlijkse Tentendurp georganiseerd. "Alle kinderen/jongeren van 4 t/m 13 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit evenement!" Lees meer >>

Vervolg

Kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Alle soorten tenten zijn welkom van een twee persoon tentje tot wigwam. Voor elke deelnemer die lid is van Vereniging Oranjefeest Stellendam bedragen de kosten € 10,00 voor zowel vrijdag en zaterdag, niet leden betalen € 15,00. Deelname voor 1 dag is ook mogelijk. Ouders kunnen ook gebruik maken van de catering voor dezelfde kosten.

Voor dit inschrijfgeld heb je twee dagen lol, consumpties en vele activiteiten zoals een stormbaan, buikschuifbaan, darts/stick-it tomahawk werpen, knutselproject, springkussen Huis , springkussen Flamingo en de Octopus. In de avond gaan we zwemmen in het afgehuurde Zuiderdiep zwembad en op de terugweg hebben we 'glow in the dark' en marsmallows voor het slapen gaan om 23:00. Het spel levend Mens Erger je Niet en mogelijk een levend Bingo horen er ook nog bij. Zaterdag middag hebben we de schuimparty (als brandweer beschikbaar is) en sluiten we af om 15:00 uur.

Inschrijven

Bij voorkeur inschrijven op de website van Vereniging Oranjefeest Stellendam (i.v.m. inkoop) vos.web en hier dient ook aangegeven te worden of er gebruik gemaakt wordt van de catering door ouders/verzorgers.

Ook op de locatie zelf kan er vanaf vrijdag 09:30 uur ingeschreven worden; het veld gaat open om 10:00 uur.

"Volg ons op facebook en Instagram!"