Ouddorp - Donderdag 17 augustus 2023 organiseert Ouddorp Duin het tweede Houten Aap Kindermuziekfestival. "In de middag en avond kunnen kinderen zingen, dansen, rocken, trommelen, knutselen, schminken, lekker eten en drinken. Het programma start om 14:00 uur met de Meezingdisco...." Lees meer >>

Programma

Het programma start om 14:00 uur met de Meezingdisco. De DJ nodigt iedereen uit om naar voren te komen en een van de 3 felbegeerde plekken te kiezen om uit volle borst mee te kunnen zingen. Bollo komt langs voor de allerkleinsten om 16:00 uur en daarna om 16:30 uur zullen De Vuilnismannen een gave show geven waarbij ze trommelen op rommel. Na de demonstratie gaan ze met het publiek gezamenlijk trommelen en daarmee een hele vette show neerzetten. Om 18:00 uur kan iedereen meedoen met de Muziekbingo en we sluiten de dag af om 19:00 uur met de gaafste Kinder-Rockband van Nederland: de Hippe Gasten. Het programma wordt afgewisseld met leuke straattheateracts, een silent disco en de kinderdisco.

Naast alle muziek kan je ook zelf pizza’s bakken, een muziekinstrument knutselen, schminken, glittertattoos zetten, hairwraps laten zetten en eendjes vangen. En natuurlijk is er een bar, foodtruck, popcorn, ijsjes, snoepjes, wafels en nog veel meer. Betalen doe je heel gemakkelijk met je stempelkaart!. Dit festival is mogelijk gemaakt door de vaste Ouddorp Duin sponsors; Landal Strandresort Ouddorp Duin, Vakantiepark De Klepperstee, Ridderstee, Restaurant Bij Marc, SPAR en Natural High. De hoofdsponsors voor dit event zijn: Adviesgroep de Vogel en Juwelier Keuvelaar.

Kijk voor meer info op houtenkaap.nl.