Ouddorp – Voor iedereen die vakantie viert op Goeree-Overflakkee zijn er deze zomer ook veel leuke activiteiten en evenementen te bezoeken op het strandplein van Ouddorp Duin en in Strandtheater Houten Kaap. "Iedere zaterdagavond in juli en augustus is er de PleinBios (...) Ook zijn er deze zomer weer een paar mooie voorstellingen. En verder is er iedere donderdagavond een Familiebingo en iedere woensdagavond een Pleindiner..." Lees meer >>

Iedere zaterdagavond in juli en augustus is er de PleinBios, een openluchtbioscoop op het Strandplein van Ouddorp Duin. Als de zon ondergaat draait er een mooie film en kan je popcorn en drinken halen. Op 8 juli gaat de zon pas laat onder en start de film Ticket to Paradise pas om 22:30 uur, aan het einde van de zomer, op zaterdag 26 aug is er de tekenfilm Vaiana al om 21:15 uur.

Ook zijn er deze zomer weer een paar mooie voorstellingen. Zoals de goochelshow van Alex Buijk (di 11 juli), de goochelshow van Steven Kazan (di 18 juli), Kindertheatervoorstelling Het Muizenhuis, Sam & Julia op reis (woe 19 juli), familieshow De magische Kast (di 1 aug), en de kindertheatervoorstelling Ei met een staartje (wo 16 aug).

En verder is er iedere donderdagavond een Familiebingo en iedere woensdagavond een Pleindiner, verzorgd door Restaurant Bij Marc met (live)muziek. Deze vakantie organiseren we ook een aantal keren de Familie-pubquiz. Kom samen met je kinderen strijden in verschillende vragenrondes tegen andere gezinnen. Er zijn spelrondes die kinderen misschien lastig vinden, maar er zijn ook zeker rondes met vragen die kinderen weer veel beter weten dan volwassenen. Dit zorgt voor veel hilariteit, maar ook zeker voor de nodige spanning.

Zondag 13 augustus kun je op het plein met de hele familie komen lachen om de knotsgekke show ‘Circus Meerfout’. Na afloop van deze unieke show vol spetterende circusacts is er de mogelijkheid om zelf eens een poging te wagen met diabolo’s, Chinese bordjes, koorddansen, clownsfietsje, jongleerballen, kegels, stelten, loopkogel en éénwielfietsen tijdens het meespeelcircus.

Donderdag 17 augustus is de tweede editie van het Houten Aap Kindermuziekfestival. Heel de dag zingen, dansen en muziek maken met de Vuilnismannen. We sluiten het festival af met de coole kinderband Hippe Gasten.

Evenementen op het terrein van Ouddorp Duin zijn altijd vrij toegankelijk voor al het publiek. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten en evenementen op het strandplein op houtenkaap.nl