Sommelsdijk - Op 6 mei jl. werd op het Marktveld in Sommelsdijk het toneelstuk ‘het Flakkees Allo Allo’ opgevoerd. Het stuk, georganiseerd en opgezet door stichting WO2GO, Streekmuseum Goeree-Overflakkee, Rethorica en TOF, werd verdeeld over drie voorstellingen en door maar liefst bijna vijfhonderd mensen bezocht! "Voor herhaling vatbaar dus...en die komt er in oktober 2023!" Lees meer >>

Kaartjes

Kaartjes voor de eerder gehouden voorstellingen waren binnen een week uitverkocht en vele teleurgestelde mensen die geen kaartje hadden kunnen bemachtigen, moesten later horen wat een geweldige spektakel het was geweest. "De vraag of het toneelstuk nog een keer opgevoerd kon worden, bleek een logisch gevolg van het succes." De organisatie heeft de meer dan dertig vrijwilligers die bij het stuk betrokken zijn, dan ook bereid gevonden om het spektakel nog een keer op te voeren!

Nieuwe voorstellingen

Zaterdag 28 oktober kan alvast in de agenda gezet worden, want dan zullen er nieuwe voorstellingen gespeeld worden. Waar dit gaat plaatsvinden blijft nog even geheim, maar het is een prachtige en authentieke binnenlocatie die zal zorgen voor extra sfeer.

Aanmelden

Wil je er bij zijn? Leden van het Streekmuseum Goeree-Overflakkee en donateurs van de stichting WO2GO worden als eerste geïnformeerd wanneer de verkoop start. Lid of donateur worden? Dit is mogelijk via deze link naar de website van het Streekmuseum.nl.