Sommelsdijk - "Weggooien? Mooi niet!" Zaterdag 1 juli 2023 zitten de vrijwilligers van Repair Café Goeree Overflakkee weer klaar in de mooie kantine van Goed voor Goed aan de Gerard van Walschapweg 9 in Sommelsdijk. Voor alle spullen die u graag zelf zou repareren, maar waarbij u wat hulp nodig heeft. Het Repair Café heeft allerlei gereedschap, reparatiehandleidingen, vrijwilligers om u te helpen en -heel belangrijk- lekkere koffie. Lees meer >>

Vervolg

"In augustus slaan we een maand over om dan in september weer verder te repareren. Voor reparaties aan computers, tablets en mobieltjes zijn wij niet ingericht. Daarvoor verwijzen we u graag naar de lokale ondernemers op dit gebied.

Gift welkom

Reparaties zijn gratis, ze worden uitgevoerd door onze vrijwillige reparateurs samen met u. Nieuwe onderdelen komen voor uw eigen rekening. U kunt deze meebrengen als u komt. Of u zoekt samen met de vrijwilligers uit wat u nodig heeft. Dan kunt u op een volgende repair ochtend mét de juiste onderdelen samen verder werken. Uw vrijwillige bijdrage gebruiken we voor de vaste kosten van ons café.

De artikelen graag schoon en droog aanbieden.

Welkom van 10-12

De vrijwilligers zien u graag vanaf 10:00 uur bij Goed voor Goed, Gerard Walschapstraat 9 te Sommelsdijk. Aanname reparaties tot 12:00 uur. Bij grote drukte en voor tijdrovende reparaties moeten wij de aanname helaas eerder sluiten.

Meer infromatie

Voor meer informatie: www.repaircafego.nl en www.Repaircafe.org