Middelharnis - Bij het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee kun je allerlei muziekinstrumenten leren bespelen, maar je kunt er ook terecht voor zanglessen. Zangleerlingen van Nouschka Hagens laten op vrijdag 30 juni horen wat ze geleerd hebben. De uitvoering is in de Rabobankzaal van Het Diekhuus en begint om 20.00 uur. Iedereen is van harte wellkom om mee te genieten. Lees meer >>

Vervolg

De muzikale begeleiding van de zangleerlingen is in handen van pianodocent Paul Stark en een aantal van zijn leerlingen. Daarnaast zijn er zangers die zichzelf begeleiden of zich laten begeleiden door bijvoorbeeld een gitarist of een drummer. Enkele zangleerlingen treden samen op. Ze zingen ook meerstemmig.

Het programma is heel divers. Van ‘La Festa’ van Luna tot ‘Dapper en sterk’ van Jim Bakkum, van ‘Natural woman’ van Aretha Franklin tot ‘When we were young’ van Adele, van een stuk van Einaudi tot ‘Streets of London’ van Ralph McTell en van ‘Heart of gold’ van Neil Young tot ‘Flowers’ van Miley Cyrus en ‘Mijn tante uit Marokko’.

Foto: Leerling piano Merel en zangleerlingen Niek en Puck.