Sommelsdijk - "Al vele jaren is het koor een begrip in Sommelsdijk, Middelharnis en daarbuiten en heeft het een warm plekje in vele harten. Kinderkoor ‘De Jonge Lofstem’ geeft op zaterdag 15 april 2023 haar jaarlijkse voorjaarsconcert in de Hervormde kerk van Sommelsdijk. Het concert begint om 19:00 uur en duurt ongeveer een uur. Het thema is ‘Prijs Hem!’ Op deze avond is er een collecte voor het goede doel: Hulp Oost-Europa. "Iedereen is van harte welkom!" Lees meer >>

Vervolg

“Prijs Hem in de morgen, prijs Hem in de middag, prijs Hem in de avond.” Deze woorden, in combinatie met een lied over vertrouwen op Gods bescherming en zorg, zullen de kinderen zingen aan het begin van het concert. Dat is meteen de rode draad voor het programma van de avond. Door moeilijkheden, twijfel en strijd heen de genade en vrede van God ervaren. Zou je Hem daarvoor dan niet prijzen?! De leiding is in handen van Nelleke van den Boogert en de kinderen worden begeleid door een muziekgroep met piano, dwarsfluit en gitaar. Daarnaast zijn er diverse mensen die op de achtergrond een bijdrage leveren.

Al vele jaren is het koor een begrip in Sommelsdijk, Middelharnis en daarbuiten en heeft het een warm plekje in vele harten.

De kinderen repeteren wekelijks in de Lukaskapel van Nieuw Rijsenburgh. Naast een kerst- en voorjaarsconcert in de kerk, is er vier keer per jaar in de Lukaskapel een samenzangdienst met het koor en tussendoor zingen de kinderen ook in de hal van Nieuw Rijsenburgh en bij andere vieringen. Het grote doel van alle uitvoeringen is om God de eer te brengen.