Ouddorp - Hè, zul je denken? Gaav? Dat staat er verkeerd! Maar toch is het perfect! GAAV is speciaal ontwikkeld voor de jeugd! Jeugdzolder, jeugdactiviteiten, en ook het Youth Event. "Het Youth Event heeft hierdoor ook een naamsverandering, namelijk GAAV Event en het allereerste GAAV Event staat al op de planning! Namelijk op 8 januari 2023. Gaaf toch?!" Lees hieronder meer >>

GAAV!

Het allereerste GAAV Event staat al op de planning! Namelijk op 8 januari 2023. Samen met de GAAV band, die de muziek verzorgen, God aanbidden en luisteren naar de spreker, Jorg Littooij.

Jorg is sinds 1 augustus 2019 werkzaam in de functie assistent-predikant NextGen. Dit houdt in dat hij zich vooral binnen de gemeente (Kerk van de Nazarener) richt op tieners, jongvolwassenen en jonge gezinnen. Jorg is toegankelijk voor jonge mensen en kent hun belevingswereld. Hij heeft als missie dat de kerk een plek is en blijft waar de nieuwe generatie zich gezien, gehoord en gekend weet. Hij vindt het belangrijk dat jonge mensen kunnen groeien in het liefhebben van God, hun naasten en zichzelf omwille van de wereld op een manier die bij hen aansluit. Jongeren zijn niet alleen de kerk van de toekomst maar juist de kerk van nu.

Iedereen is van harte welkom in de Doopsgezinde Gemeente om 18:30 uur beginnen we met het fonkel nieuwe GAAV Event.

GAAV staat voor?!

God – Allerhoogste – Almachtige – Vader

God – Als – Aller – Vriend

God – Adembenemende – Allerhoogste – Verlosser

Geef – Aan – Anderen – Vrede

Geduldig – Avontuurlijk – Aanwezig – Vrijheid

En zelfs in het Latijn ; Grex (kudde) – Ab (van) – Aeternalis (eeuwig) – Vivere ( leven)

Kortom; GAAV! Hoe gaaf is dat?

Via de socials (Facebook; GAAV Doopsgezinde Gemeente en Instagram: GAAV_DGO) kunnen jullie alles volgen over wat GAAV allemaal in petto heeft en gaan ondernemen. Volgen jullie ons mee?