Goeree-Overflakkee - Het eilandelijk comité van stichting Woord en Daad houdt aanstaande zaterdagochtend 2 april 2022 haar jaarlijkse krentenbrodenactie. "We komen weer langs de deuren zoals vanouds. Maar gezien de vele positieve reacties bij de laatste acties om vooraf te bestellen en af te halen willen we deze mogelijkheid ook nu aanbieden, dit kan t/m woensdag 30 maart aanstaande...." Lees meer >>

Bestellen/afhalen

Bent u niet thuis of vindt u het makkelijker om te bestellen en af te halen die zaterdag 2 april, dan kan dat ook. In Ouddorp, Ooltgensplaat en Stellendam zullen we niet huis aan huis verkopen. In deze dorpen is het wel mogelijk krentenbroden vooraf te besteld en kunnen ze ter plaatse worden afgehaald. "We hopen op veel verkopen aan de deur en veel bestellingen!"

Bestellen voor project 'Onderwijs in Colombia

Wilt u bestellen? Dan kunt u uw bestelling t/m woensdag 30 maart 2022 doorgeven per e-mail: actiewoordendaadgo@gmail.com. -Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden bij de bestelling. Plus de plaats waar u wilt afhalen.

De opbrengst is bestemd voor het project 'Onderwijs in Colombia'. Woord en Daad werkt aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden vanuit Bijbelse opdracht. Ze is actief op het gebied van Onderwijs, Arbeid en Inkomen en Basisvoorzieningen (gezondheid, water en landbouw). In Colombia werken we samen met Conviventia om christelijk onderwijs te bieden aan kinderen en jongeren uit de levensgevaarlijke buitenwijken van Bogota en in het centrum van die stad. De school waar deze kinderen naartoe gaan heet ‘Dios es Amor‘, God is Liefde. Het onderwijs is sterk gericht op persoonlijke waardigheid, je ontwikkeling als mens en is gebaseerd op christelijke waarden en normen.

Door krentenbrood te kopen (€4,- per stuk / €2,50 voor een halfje) kunt ook u een bijdrage leveren aan de uitvoering van dit project. Mede daarom beveelt Woord en Daad de krentenbrodenactie extra bij u aan!

Bijdrage

Bent u niet in de gelegenheid om krentenbroden te kopen, en wilt u toch bijdragen aan het mooie werk van Woord en Daad, dan kan dat ook door de OR code (zie onderaan artikel) te scannen of een bijdrage over te maken op: NL61 RABO 0361 3137 72

Comitélid Ouddorp

Tenslotte: we zijn nog steeds dringend op zoek naar hulp of een comitélid voor Ouddorp, dus ook als u alleen tijdens onze 2 acties kunt helpen, is dit erg welkom. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op de website: woordendaadgo.nl / Tel. 0187-482104.