Sommelsdijk - De Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O) organiseert een muzikale middag op vrijdag 18 maart 2022 in de zaal van De Zwaluw, aan de Sperwer 55 te Sommelsdijk. "Er staat u een leuke muzikale middag te wachten. De zaal gaat open om 13.30 uur en de we starten om 14.00 uur.... " Lees meer.

Vervolg

'Troubadour Robert' brengt sfeervolle muziek. Al meer dan 30 jaar reist hij als professioneel troubadour stad en land af om zijn liedjes te zingen. Met hart en ziel brengt hij zijn muziek, zodat van jong tot oud kan genieten van mooie momenten met natuurlijk de inachtneming van de geldende maatregelen. Hij begeleid zichzelf hierbij op gitaar en op accordeon. Als u wilt meezingen dan kan dat. Hij beheerst als troubadour 300 liedjes uit verschillende tijden. Hier een greep uit zijn repertoire: Wat zullen we drinken (Bots), Roller Coaster (Danny Vera ),The Piano Man (Billy Joel),Brabant (Guus Meeuwis), Het land van Maas en Waal (Boudewijn de Groot), Zoutelande (Bløf en Geike),The Wild Rover (The Dubliners),You've got a friend (Carole King), enzovoorts.

Er staat u een leuke muzikale middag te wachten. De zaal gaat open om 13.30 uur en de we starten om 14.00 uur. Kosten voor deze middag bedragen €10,00 voor leden van de O-G-O en €15,00 voor niet-leden te voldoen aan de zaal. Dit is dan inclusief de koffie/thee bij binnenkomst en één gratis consumptiebon.

Aanmelden

Aanmelden bij Marrie Breeman, via tel. 0187-484559 of tel. 06-1305 8237.