Sommelsdijk - De Salsa danscursussen van Petra Hoek worden gehouden in recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. "Als je nu start kun je deze zomer schitteren op ieder (Salsa-)feest!" Petra Hoek: "Lijkt het je leuk om salsa te leren dansen? Lekker een uurtje dansen en genieten samen met je partner? Je bent van harte welkom, ook om eventueel na afloop nog gezellig een drankje doen!" Op vrijdag 25 maart 2022 start Petra in De Staver weer met nieuwe salsacursussen. Lees meer >>

Welkom bij de cursus!

Een cursus Salsa voor gevorderde dansers en ook een cursus Salsa voor beginners. In de beginnerscursus leer je in 10 lessen de basis en een aantal leuke figuren zodat je er klaar voor bent om naar salsafeesten te gaan , die sinds kort weer iedere weekend op allerlei locaties plaats vinden . De cursussen beginnen op 25 maart , maar beginners kunnen op 11 maart 2022 (21.00 – 22.00 uur) alvast een gratis proefles doen.

Behalve een cursus salsa voor beginners en gevorderden start er op 25 maart 2022 in de Staver ook een cursus Salsa Ladies Styling (salsa solo voor vrouwen). Iedere vrouw , ongeacht leeftijd of figuur , kan stralen op de dansvloer . Met de juiste tips&tricks voor houding , bodymovement en muzikaliteit kun je mooier , soepeler en zelfverzekerder leren bewegen . Geïnteresseerd ? Ook bij deze cursus kun je een gratis proefles doen .

Dus hou je van dansen en gezelligheid ? Twijfel dan niet en neem de 1e stap , meld je aan op 06-22168161 of via de mail: info@petrahoek.nl.

Voor meer info over deze cursussen of over andere dans- en dansfitnesslessen in recreatiecentrum de Staver, aan de Olympiaweg te Sommelsdijk, zie www.petrahoek.nl