Goeree-Overflakkee - RTV Slogo (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) heeft een vaste 2-wekelijks programmering met nieuwe programma’s, zoals 'Politieke achtergronden' en ''t Eiland Actueel'. De nieuwe items voor de aankomende periode leest u hieronder >>

Agenda

  • Politieke Achtergronden – Verkiezingen Deel 9 – Jeffrey Verlegh (D66): Op woensdag 16 maart 2022 vinden de verkiezingen plaats van de leden van de gemeenteraad voor Goeree-Overflakkee. Politiekverslaggever Jan van Gurp ontvangt de komende weken alle lijstrekkers van de partijen die meedoen aan de verkiezingen. In deel 9 is lijsttrekker Jeffrey Verlegh te gast van de partij D66.
  • ’t Eiland Actueel – Droomwoning van Zeecontainers: Als je het dorp Achthuizen op Flakkee binnenrijdt, kun je niet om het bouwproject van Vincent Andriessen heen. Iets meer dan een jaar geleden liet hij vijf zeecontainers bezorgen op een stuk grasland. Zijn doel: een betaalbaar droomhuis bouwen. Maar het gaat allemaal trager dan gedacht.
  • Politieke Achtergronden – Verkiezingen Deel 1 – Johan de Vos (VKGO): Op woensdag 16 maart 2022 vinden de verkiezingen plaats van de leden van de gemeenteraad voor Goeree-Overflakkee. Politiekverslaggever Jan van Gurp ontvangt de komende weken alle lijstrekkers van de partijen die meedoen aan de verkiezingen. In deel 1 is lijsttrekker Johan de Vos te gast van de partij VKGO.
  • ’t Eiland Actueel – Heeft de boosterprik wel zin ?: Met een booster maak je weer een hele zwik nieuwe antistoffen aan en geef je je T-cellen een oppepper. Boy legt uit hoe dat precies in zijn werk gaat en dat dat ook nuttig is bij de omikronvariant. Heb jij de boostervaccinatie al gehaald? Deze extra prik helpt om je bescherming tegen het coronavirus hoog te houden. Je kunt de boosterprik 3 maanden na je laatste vaccinatie of coronabesmetting halen.
  • Streekhistorie – Dorpen op GO – Middelharnis/Sommelsdijk rond 1964 - deel 2: In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden van rond 1964 die zijn opgenomen in het tweelingdorp Middelharnis/Sommelsdijk.
  • Blik op Goeree Overflakkee – deel 87: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 43, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen:

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo