Sommelsdijk - "Na twee jaar steeds aanpassen aan allerlei maatregelen kan iedereen nu eindelijk weer zonder beperkingen genieten van alle dans- en dansfitnesslessen!" Je bent welkom bij Petra Hoek in recreatiecentrum De Staver aan de Olympiaweg te Sommelsdijk. Petra: "Misschien heb je de afgelopen tijd door de omstandigheden niet zo veel gedaan en wil je graag meer gaan bewegen…" Lees hieronder meer >>

Vervolg

"Misschien heb je de afgelopen tijd door de omstandigheden niet zo veel gedaan en wil je graag meer gaan bewegen, kom dan gerust een keer meedoen en ervaar hoe leuk samen dansen/sporten is. Het is niet alleen goed voor je lichamelijke conditie, maar omdat je het samen doet is het ook gezellig. Je ontmoet andere mensen en je motiveert al het ware elkaar om verder te gaan. De techniek is uiteraard belangrijk, maar dansplezier staat bij ons echt voorop!", aldus Petra Hoek die de lessen verzorgt.

STREETDANCE - ZUMBA - PILOXING

Voor de kinderen en jongeren is er Streetdance en de volwassenen kunnen kiezen uit Zumba en Piloxing. "Zumba is een workout gebaseerd op verschillende dansstijlen. En piloxing is een intervaltraining op muziek met elementen uit pilates en boksen waarbij snelheid, flexibiliteit, conditie en spieropbouw allemaal aan bod komen."

Sommelsdijk / Ooltgensplaat

Bij de Streetdance-, Zumba- en Piloxinglessen in recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk kun je zo instromen. Hetzelfde geldt voor de streetdancelessen die gegeven worden ’t Centrum in Ooltgensplaat. Vraag gerust meer informatie.

LADIES STYLING - SALSA

Voor de liefhebbers van Salsa starten er op 25 maart aanstaande in recreatiecentrum De Staver ook weer een nieuwe cursus Ladies Stylig (Salsa solo voor vrouwen), een cursus Salsa-gevorderden én een cursus Salsa-beginners.

Gratis proefles

"Lijkt het je leuk om salsa te leren dansen?" Op vrijdag 11 maart 2022 kun je alvast gratis een proefles doen. Je kunt je hiervoor opgeven door een berichtje te sturen naar Petra, tel. 06-22168161 of via de mail: info@petrahoek.nl.

Drankje achteraf

En nu de horeca weer helemaal open is, is het ook weer mogelijk om na afloop nog gezellig een drankje doen met de andere cursisten! Voel je welkom!"- Petra Hoek

Meer informatie

Meer informatie over de dans- en dansfitnesslessen vind je op de website van Petra Hoek: www.petrahoek.nl.