Middelharnis - Fietscafé Flakkee organiseert zaterdagmiddag 6 november 2021 tussen 13:00 en 16:00 uur een prachtig evenement aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis: een ‘bied wat je wil' verkoop. Buiten (bij slecht weer binnen) zullen allerlei fietsen staan, waarop u vrijblijvend een bod kunt uitbrengen. Lees hieronder meer.

Vervolg

Buiten (bij slecht weer binnen) zullen allerlei fietsen staan, waarop u vrijblijvend een bod kunt uitbrengen. De medewerkers laten dan weten of ze daarmee al dan niet kunnen leven en u gaat wellicht met een mooie fiets naar huis tegen een zeer verrassende prijs!

Goed doel

Het Fietscafé doet deze verkoop niet voor zichzelf, maar de gehele opbrengst gaat naar de goede doelen van winkel Koop de Goede Hoop. Elke twee maanden is er een ander goed doel, gelieerd aan ons eiland. Er komen allerlei soorten en maten fietsen te koop: kinder en volwassen, dames en heren, sportfietsen, bijzondere modellen als opoe en beachbike, vintage… voor elk wat wils.

Fietscafé met bijzondere koffie

Een fietscafé is natuurlijk niets zonder lekkere koffie, dus ook daarvoor wordt op deze zaterdag 6 november gezorgd. Er wordt speciale koffie geschonken van de broers Meijerink van het eilandelijke Brandstof Koffie.

"Terwijl u zo’n overheerlijk bakkie neemt kunt u een paar bijzondere fietsen bekijken die door een medewerker zijn meegenomen, waarvan één een lange rondrit dwars door België en Frankrijk heeft gemaakt. Ook zijn er oude Nederlandse fietsmerken te zien waarvan u waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord. Kortom: aanleiding genoeg om even langs te komen voor een genoeglijk fiets-moment. U steunt er prima doelen mee: win-win. Hartelijk welkom!"