[video] Op donderdag 9 juli 2020 om 20:00 uur geeft Saskia Maaskant een online boekvoorstelling over haar nieuwe historische roman voor jong en oud:'Meerminnen verdrinken niet'. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze boekpresentatie te volgen. De link zal verschijnen op meerminnenverdrinkenniet.nl. Lees hieronder meer en bekijk de trailer.

Over 'Meerminnen verdrinken niet'

‘De schepen rammelden en beukten. Ze kraakten, in de kolkende en knetterende branding, op golven die hoger waren dan de dam zelf. En het volgende moment suisden er basaltblokken door de lucht. Ze vlogen weg, alsof het sneeuwvlokken waren in een glazen bol die hard werd geschud. En dat was het einde van de Langendam.’

Bruinisse (Zeeland), 1911. Meerminnen verdrinken niet is een spannend historisch verhaal, gebaseerd op ware - soms ongelofelijke - gebeurtenissen. Over stiekem meevaren over de Schelde, naar Antwerpen. Over een dokter die misschien wel zijn vrouw vermoordde. Over de vergeten Stormramp die het dan grootste mosselvissersdorp van Nederland overkwam. En hoe je de hevigste stormen kunt trotseren. Een boek om in te duiken en in te verdrinken.

Lees onder deze link het eerste hoofdstuk

Bekijk onder deze link de boektrailer

Bekijk onder deze link nog een boektrailer.