Middelharnis - Op zaterdag 25 januari 2020 is er een dubbelconcert bij Poppodium Jailhouse. "Nauwelijks bekomen van alle feestelijkheden in december trappen we het nieuwe kalenderjaar af met een stevig dubbelconcert van twee (gedeeltelijk) Flakkeese bands: Baneham en Victims Of A Down!"Lees hieronder meer.

BANEHAM bestaat uit drie leden en is afkomstig uit de regio’s Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Pepijn (zang en bass), Jeroen (drums) en Bas (gitaar) zijn samengekomen om hun muzikale invloeden uit de rock, metal, funk en grunge samen te voegen tot een moderne vorm van grunge.

VICTIMS OF A DOWN; het idee ontstond al jaren terug; System Of A Down’s bekendste album ‘Toxicity’ integraal ten gehore brengen aan mede-liefhebbers van deze in de 90’s en 00’s populaire Amerikaanse Metal/Hardrockband.
Victims Of A Down (VOAD) is een samengestelde projectband bestaande uit zanger Steve Kuster, gitarist Josha Stribos, bassist Maarten Tromper en drummer Machiel Hoogenboom. In hoog tempo vliegen niet alleen de bekende ‘Chop Suey!’ en ‘Toxicity’ je om de oren, maar ook beukers als ‘Prison Song’, ‘Jet Pilot’ en ‘Bounce’ zullen je de tent uit blazen.

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €2,50 (onder de 18 gratis). De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 20.30 uur, aanvang eerste optreden is 21.00 uur. Verfrissende consumpties en hartige versnaperingen zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.