Goedereede - D.V. Vrijdag 12 april 2019 wordt er door 'GoedeReede Wijnen' een presentatieavond georganiseerd met het thema: Wijn in de Bijbel. De avond zal starten om 20:00 uur en vanaf 19.30 uur zullen de deuren opengaan. "Dit zal een boeiende en interessante presentatie worden. Wijn is niet alleen heden ten dage heel populair, ook in de Bijbel was wijn aanwezig in het dagelijks leven. Gert-Jan van Veen zal u hierover alles vertellen." Lees hieronder meer en geef je op.

Gert-Jan van Veen: "Na intensieve studie van alle teksten in de Bijbel die met wijn te maken hebben, is deze presentatie ontstaan. Aan de orde komen: geschiedenis en gebruiken van wijn in de Bijbel, spreuken over wijn en de lessen die God ons daaruit wil leren."

Praktische informatie

De presentatie zal gehouden worden in de grote zaal in wooncomplex Westvoorne. Adres: Hongaarseplein, Goedereede 3252 AR. De entree bedraag €7,50 dit is inclusief koffie en thee. Tijdens deze avond is er ook een wijnproeverij met 6 wijnen uit Israël – het land van de Bijbel. Als u hieraan wilt deelnemen, is de entreeprijs €10,00.

U kunt zich opgeven via e-mailadres: goedereedewijnen@gmail.com of via telefoonnummer: 06 1534 6028.