Dirksland - Mi Mekaore gaat weer van start. Na de zomerstop gaan op 19 september 2018 ’s middags van 14:00-17:00 uur en ’s avonds van 19:00-21:00 uur de deuren van de Victoriahal weer open voor Mi Mekaore. Dit betekent dat u weer van harte welkom bent om tijdens een gezellige middag en/of avond gratis binnen te stappen in de Victoriahal.

Mi Mekaore

Iedereen welkom: Voor bijvoorbeeld een praatje of het spelen van een gezelschapsspel . Bijvoorbeeld klaverjassen, Yatzee en sjoelen. En sinds kort kunt u ook een potje darten. Enkele enthousiastelingen hebben het voor elkaar gekregen dat twee dartbanen in de grote zaal geplaatst zijn. Jong, oud, man, vrouw, iedereen die graag dart of eens een pijltje gooit is van harte welkom. Kom er eens uit en stap gezellig binnen in de Victoriahal. Heeft u een hobby, een intresse of wilt u bijvoorbeeld een workshop geven en wilt u dit tijdens een van de Mi Mekaore dagen organiseren dan bent u van harte welkom.

Opgeven kan deze link via de mail: j.b.van.son@hccnet.nl.

Enthousiaste darters gezocht
Graag willen we vanaf dit seizoen in de Victoriahal darters de gelegenheid geven om gezellig een pijltje te gooien. Ben jij of ken jij iemand die dit leuk zou vinden dan zijn jullie van harte welkom. Het darten zal vanaf woensdagavond 19 september vanaf 19.00 uur, elke woensdagavond in de Victoriahal aan de Phhoofjesweg 57b in Dirksland plaats gaan vinden. Opgeven kan via info@svik.nl of loop gezellig even binnen. Komen jullie ook?