Sommelsdijk - Op zaterdag 26 mei 2018 geeft koninklijke muziekvereniging Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk haar jaarlijkse Verenigingsconcert. Zowel het opleidingsorkest als het fanfareorkest treden op, beide onder de inspirerende leiding van dirigent Erik Rozendom. Natuurlijk zullen de beide orkesten van Sempre ook gezamenlijk een aantal werken uitvoeren. Het Verenigingsconcert van Sempre vindt plaats in Het Prieel (De Staver) in Sommelsdijk. Lees hieronder meer.

In het opleidingsorkest leren de beginnende muzikanten van Sempre wat er allemaal komt kijken bij het spelen in een orkest. Tijdens het Verenigingsconcert zullen zij laten horen dat ze al flinke stappen in het samenspel hebben gezet!

Het fanfareorkest zal een gevarieerd programma ten gehore brengen dat onder meer bestaat uit originele fanfaremuziek in de vorm van het werk Fleodrodum, over de geschiedenis van het Brabantse dorpje Vlierden. Ook heeft dirigent Erik Rozendom zelf twee nieuwe werken van de Amerikaanse componist Steven Reineke gearrangeerd voor fanfareorkest, die beide door Sempre zullen worden uitgevoerd.

Het Verenigingsconcert van Sempre vindt plaats in Het Prieel (De Staver) in Sommelsdijk en begint om 19.30 uur. De zaal gaat om 19.00 uur open en de toegang is gratis!