Ouddorp - Na een succesvolle zomer met drukbezochte evenementen op het strandplein van Ouddorp Duin is het nu tijd voor strandtheater Houten Kaap om de deuren te openen voor het publiek. Zaterdag 23 september 2017 werd het herfstprogramma van Strandtheater Houten Kaap al muzikaal ingeluid met een live optreden van de band Earwax en de Swinging Snoeischaere in het kader van Ouddorp MuZeekaal.

Met de deelname aan dit jaarlijks terugkerende lokale muziekevenement laat de Houten Kaap zien dat het zoveel meer is dan alleen een theater. De multifunctionele ruimte zal de komende herfst en winter plaats bieden aan een grote verscheidenheid aan activiteiten: kindervoorstellingen, komisch muziektheater, shows, cabaret, film, muziek, sport en workshops. Bekende namen uit de theaterwereld maar ook lokale artiesten zullen hun opwachting maken in het eerste theater op de kop van het eiland.

Net als bij de evenementen op het plein zijn ook de activiteiten in het strandtheater bedoeld om amusement te bieden voor toeristen en de lokale bevolking. Hierbij wordt opnieuw zoveel mogelijk samengewerkt met lokale ondernemers.

Zaterdag 7 oktober beginnen we met de voorstelling Dikkie Dik en de taart. In de herfstvakantie zijn er nog veel meer leuke activiteiten geprogrammeerd voor kinderen, zoals kinderfilms en de nieuwe hilarische kindervoorstelling WC Monster (zie foto). In november staat er komisch muziektheater en cabaret gepland met Herman in een Bakje geitenkwark en Max van de Burg. Het volledige programma is te zien op onze website houtenkaap.nl en iedere maand in De Uitwaaier.

Tickets voor de voorstellingen zijn te bestellen via deze link. Voor meer informatie of aanmelden voor de nieuwsbrief kan contact worden opgenomen via deze link.