4 oktober 2017, Sommelsdijk - Afgelopen zaterdag was de opening van de Maand van de Geschiedenis bij Streek museum Goeree-Overflakkee, met onder andere 'koekhappen'. Wethouder De Jong genoot volop van dit spektakel. "Heeft u heel de dag hard gewerkt en geen tijd om het Streekmuseum te bezoeken? Speciaal tijdens de Maand van de Geschiedenis is op donderdagavond 12 oktober 2017 het Streekmuseum geopend voor publiek. Lees hieronder meer.

“Veel werkenden zijn niet in de gelegenheid de Retrotentoonstelling te bezoeken. Daarom hebben we besloten tot een avondopenstelling van het Streekmuseum,” vertelt een bestuurslid. De bezoekers worden geheel in retrostijl ontvangen.

Museumcafé

“Met een kopje koffie, kruukplaetje en een stroopbrok erbij maken we van het museumbezoek een uitje”. Het museum heeft sinds kort een ruimte waar wat genuttigd kan worden. Geheel in retro stijl zal deze avond de koffie of limonade worden uitgeschonken.

Openingstijden

Het museum in de Kerkstraat van Sommelsdijk opent donderdagavond 19:00-21:30 uur zijn deuren. De expositie duurt slechts tot 1 november. Daarna is het museum in de winter dicht. Bezoek op afspraak is altijd mogelijk. Ook gaan de kinderfeestjes door.