[video] Goeree-Overflakkee - Naar aanleiding van de goed bekeken documentaire ‘’Visserij in Beeld’’ van Gert van Koppen uit 2005, is de lokale omroep van Goeree-Overflakkee op zoek naar meer documentaires en filmverslagen uit het verleden. Lees hieronder de oproep en reageer: "Samen maken we Goeree-Overflakkee!"

"Op deze documentaire zijn erg veel positieve reacties binnengekomen en we kregen veel vragen van kijkers of we nog meer oude documentaires konden uitzenden. Aangezien ons eigen archief nog relatief klein is - we zijn pas in 2014 gestart met RTV Slogo - beschikken we helaas niet over veel beeldmateriaal uit het verleden. Daar zijn we dus nu naar op zoek om aan de wens van de kijker te voldoen", aldus hoofdredacteur Danny Rijkels.

Dus ben jij iemand die graag op evenementen filmt of documentaires maakt en heb je nog oud beeldmateriaal thuis liggen van gebeurtenissen/evenementen/onderwerpen op of over ons mooie eiland? Neem dan contact op met RTV Slogo via info@rtvslogo.nl en wie weet is jouw oude beeldmateriaal binnenkort de nieuwe kijkcijfer hit op Facebook en televisie.

Uitzendkanalen RTV Slogo

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op de website. Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo.