Herkingen - Op zaterdag 7 oktober 2017 speelt De Cabaretpoel 'Vier keer leuk!' in Ons Dorpshuis in Nieuwe-Tonge. In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element. Een avondje Cabaretpoel in Herkingen is een echte belevenis. Lees hieronder verder.

Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Jeroens Clan maakt korte metten met alles wat los en vast zit. Gewoon omdat het kan. Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns weten het zeker: zíj zijn de verlossers, de messiassen, de godenzonen van het vaderlandse cabaret. Het is tijd voor een revolutie vol nietsontziende sketches, bombastische liedjes en messcherpe danspasjes. En geen flauwekulletjes. Kortom: "Groots en meeslepend!"

Sanneke van der Meulen is al op jonge leeftijd verliefd op muziek en cabaret. Ze zingt in bands, speelt piano en schrijft eigen liedjes. In haar voorstelling “Angstzweet” gaat zij de strijd aan met al haar angsten. Met deze voorstelling studeerde ze in 2016 af aan de Koningstheateracademie. En ze is de kersverse winnaar van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2017!

Tobias van Kaam maakt cabaret over onze huidige maatschappij. Daarbij zoekt hij zowel het optimisme als het pessimisme, terwijl hij hier en daar wat dinosaurusgrappen maakt.

Hella de Boer bevindt zich soms ineens op lplaatsen waar ze nooit had gedacht te zijn. In gesprek met Franse rechercheurs over de zelfmoord van haar vader, of koffiedrinkend met een "man met een busje". Die kan namelijk alles maken, maar haar eigen man niet.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Praktische informatie:

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

Zaterdag 7 oktober, te houden in Ons Dorpshuis, Nieuwe-Tonge.

Aanvang 20.00 uur.

Reserveren via tel. 06 50286349. of via dit mailadres.