Middelharnis – Vanaf D.V. 30 augustus 2017 starten de repetities van Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman. Het koor bevat veel Flakkeese dames. Nieuwe dames die kennis willen maken met het koor worden uitgenodigd om de twee open repetitie avonden te bezoeken nl. die op 30 augustus (deze repetitie is in de Hervormde Kerk te Middelharnis) en op 13 september in de “Hoeksteen” te Middelharnis. Lees hieronder de uitnodiging.

"We zijn nog op zoek naar nieuwe leden, naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren, en staan voor een uniek repertoire. De repetities worden gehouden van 19:30 tot 21:30 op verschillende locaties in Middelharnis. Meer informatie is te vinden op de website van het dameskoor.

De eerstvolgende uitvoering vindt plaats op zaterdag 21 oktober in de Hervormde kerk te Middelharnis m.m.w. kinderkoor Jedaja o.l.v. Cindy de Ronde en Jong dameskoor Jedaja o.l.v. Kees Deurloo uit Nieuwerkerk en panfluitensemble Muzica.

Daarna zal er op 8 december een KerstCD presentatieconcert zijn in de Hervormde kerk te Middelharnis m.m.w. Kinderkoor Kadosj, Jeugdkoor Hadar en Goerees mannenensemble o.l.v. Berdien Dekker

In december worden drie kerstconcerten gegeven, voor deze concerten wordt een kerstproject gestart. “Je studeert 5 repetities mee en zingt dan mee met het Groot Zeeuws Dameskoor in Middelharnis, Terneuzen en Goes”.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website. Zoals je kunt zien, hebben we weer een veelzijdig programma! Lijkt het je wat, dan hopen we je te ontmoeten op D.V. 30 augustus 2017".