Middelharnis - Het huiskamerfestival Muziek in de Voorstraat wordt dit jaar gehouden op vrijdag 22 september 2017. Het bestaat uit een wandeling langs vijf bijzondere concerten in vijf bijzondere panden aan de Voorstraat van Middelharnis. Dit jaar treden op Elly Bakker en Paul Kieviet (blokfluit/orgel), StarkLinnemann (jazz, klassiek, wereldmuziek), Codarts Musical (zang), Saxofoonkwartet Blast en Ralph Rousseau Meulenbroeks (viola da gamba). De ontvangst voor het festival is in het Oude Raadhuis.

De wandeling duurt van 18:45-19:15 uur en start bij het Oude Raadhuis. Daar liggen toegangsbewijzen en het programma klaar. De kaarten zijn inclusief koffie bij ontvangst en consumptie in de pauze. Kaarten van €25,00 kunnen worden besteld via de mail, stichting Podium G-O verzorgt de administratie.

U kunt uw kaarten bestellen door overboeking van het verschuldigde bedrag op
bankrekening NL11 RABO 0342 0250 58, ten name van Stichting Podium G-O, met vermelding van Muziek in de Voorstraat 2017 (MIDV2017), de naam waarop wordt gereserveerd en het aantal kaarten.

De overboekingsdatum van uw betaling geldt als besteldatum. U ontvangt uw kaarten met uw route bij aankomst op Muziek in de Voorstraat.

Wanneer het festival onverhoopt moet worden geannuleerd wordt uw betaling teruggeboekt.