Ouddorp - Donderdag 13 juli 2017 kunt u komen genieten van het 3e concert in de reeks De Overkant Klassiek OK! Contrabassist James Oesie speelt samen met Pianiste Andrea Vasi een levendig programma voor u en jou. Van harte welkom op donderdagavond vanaf 19:30 uur in de Overkant, aan de Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Het concert begint om 20:00 uur. Kaarten kosten €15,00, en dat is inclusief koffie/thee vóór en een glas wijn nà het concert. Kaarten kunt u hieronder reserveren.

"Van oudsher wordt de contrabas niet per se gezien als volwaardig solo instrument. Maar bassist James Oesi is een geval apart. Geboren in Engeland, opgegroeid in Zuid-Afrika, gestudeerd in Rusland, woonachtig in Nederland. Even zo grenzeloos gaat hij om met zijn instrument. Samen met zijn vaste duopartner, pianiste Andrea Vasi, brengt hij een recital dat gewijd is aan drie grootse sonates. Deze zijn origineel niet geschreven voor de bas, maar voor respectievelijk cello en viool (met piano). Echter, het repertoire voor contrabas is gelimiteerd, en Oesi vertolkt deze tijdloze werken op uiterst integere wijze, met bravoure en meesterlijke perfectie. Hij vindt in Vasi zijn muzikale gelijke, en door hun volstrekt gelijkwaardige partijen houden zij van de eerste tot de laatste noot een intieme dialoog waar u adembenemend van zult genieten."

Welkom donderdag 13 juli vanaf 19.30 uur in de Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten €15,00, en dat is inclusief koffie of thee vóór en een glas wijn nà het concert. Kaarten reserveren via VVV, tel. (0187-)681789.