Middelharnis - Op 12 november 2016 werd de 7e CD van de Mannenzang Goeree-Overflakkee opgenomen in de Rehobôthkerk te Sommelsdijk. In voorbereiding op deze avond waren er in de voorgaande 2 maanden 6 repetitieavonden geweest. Hierin werd, onder leiding van dirigent Corné de Geus en met begeleiding van vaste begeleider Wiljan de Geus, de benodigde kennis opgedaan om als bovenstem-koor weer een mooie CD met psalmen en geestelijke liederen op te kunnen nemen. Ruim 50 mannen bezochten de repetities, waarvan ongeveer de helft de melodie en de andere helft de bovenstem instudeerde, om een goede indruk te krijgen van hoe de stemmen samen zouden gaan klinken. "Op D.V. 3 februari 2017 hopen we de presentatie van de CD te organiseren. De presentatie zal WEL in de Rehobôthkerk plaatsvinden, ivm een condoleance-avond in de Christelijke Gereformeerde Kerk aan de Hoflaan in Middelharnis. De opening en sluiting worden verzorgd door Ds. C. Gielen." Lees hieronder verder.

Tijdens de presentatieavond zal het orgelspel, zoals ook bij de opname van de CD het geval was, in handen zijn van Pieter Heykoop. Wiljan de Geus hoopt ook dan weer achter de piano zijn bijdrage te verzorgen. De toegang tot deze avond is gratis, wel zal er een collecte worden gehouden voor de Vrienden van het Ziekenhuis Dirksland. Het project waar zij zich nu voor inzetten is het realiseren van een couveuse met reanimatie-functie voor de kinderafdeling van het Van Weel Bethesda ziekenhuis. Naar dit doel zal ook later nog een bedrag uit de verkoopopbrengsten van de CD worden overgemaakt. Te zijner tijd zal dit ook via de media bekend gemaakt worden. Bij de uitgang van de kerk kunt u de prachtige CD kopen voor €12,50 per stuk.

Praktisch

Vrijdag 3 februari 2017, aanvang 19:30 uur, Rehobothkerk te Sommelsdijk. Presentatieavond CD 7e mannenzangavond waar iedereen (ook de vrouwen en kinderen) hartelijk welkom zijn.

Voor inlichtingen kunt u terecht op mannenzanggo.com of via de mail. Ook kunt u via dit mailadres de nieuwe CD bestellen.