Dirksland - "De herfst heeft zijn kleuren, geuren en weersverwachtingen alweer aangekondigd. Een goede reden om de kledingkasten van uw kinderen in te duiken op zoek naar herfst- en/of winterkleding dat niet meer past of naar speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt." Op 6 oktober 2023 organiseert ‘Stichting kledingbeurs Klein Parijs’ i.s.m. de SVIK, een herfst/winter editie van de inmiddels welbekende tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs in Dirksland. Lees meer >>

Vervolg

Op 6 oktober aanstaande organiseert ‘Stichting kledingbeurs Klein Parijs’ i.s.m. de SVIK, de herfst/winter editie van de tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs. Van 14:30 tot 19:00 uur kunt u in de voormalige hal van de gemeentewerken aan de Philipshoofjesweg 57b in Dirksland (naast de Victoriahal), terecht om te snuffelen naar de leuke en betaalbare kinderkleding en speelgoed. Betalen kunt u per pin en/of contant. Vergeet geen tas mee te nemen, want die zult u zeker nodig hebben.

Inleveren, opbrengst en overgebleven kleding en speelgoed

Maandag 2 oktober en dinsdag 3 oktober is er van 8.30 tot en met 13.30 uur in de Victoriahal de gelegenheid om uw spullen in te leveren. Let wel op!!! Kleding dient schoon, heel en t/m maat 176 te zijn. Per persoon mag u 3 zakken kleding en 1 zak speelgoed inleveren. Ondergoed en artikelen behorende bij een babyuitzet, worden niet aangenomen. De opbrengst van uw verkochte artikelen wordt 50/50 verdeeld. De opbrengst zal worden verdeeld over o.b.s. de Inktvis en c.b.s. de Prins Maurits. De overgebleven kledingstukken en speelgoed worden niet geretourneerd, maar na afloop geschonken aan een goed doel.

Meehelpen

Wilt u als vrijwilliger komen helpen, neem dan contact op via kledingbeursdirksland.nl of de Facebookpagina van Kledingbeurs Dirksland.