Oude-Tonge - "Ook vanuit UWV kunnen mensen deelnemen aan de opleidingen van GO-college." Met het sluiten van een raamovereenkomst tussen UWV en GO-college is er weer een stap gezet voor bij- en omscholing tot vakmensen in de techniek. "Iedereen die is aangemeld bij het UWV en die haar of zijn kansen op werk wil vergroten, kan contact met onze school opnemen om te onderzoeken of wij een passende opleiding kunnen bieden." Lees hieronder meer.

Vervolg

Er zijn een paar basisvoorwaarden: - aangemeld bij UWV - minimaal mbo niveau 3 - Elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde - bereid en in staat om 6 tot 8 weken fulltime deel te nemen aan een omscholingstraject. Ieder die voldoet aan de hiervoor genoemde punten nodigen wij uit om via de website een informatiepakket aan te vragen. Onderdeel van de aanmelding is een talententest, waarmee wij de opleiding tot maatwerk kunnen maken.

Wij helpen ook actief bij het zoeken naar een leerwerkbedrijf. Een van onze doelstellingen is leerwerkbedrijven in de techniek helpen aan goed opgeleide vakmensen, die praktisch geschoold zijn en zelf initiatief nemen bij het up to date houden van hun vakkennis en kunde.

Ook leerbedrijven sporen wij hierbij aan om zich te melden. Wij geven graag antwoord op alle vragen. GO-college sleutelt mee aan je toekomst. Meer informatie, kijk op de website www.gocollege.nl . Bellen mag natuurlijk ook op 0187 750 834.