Middelharnis - Woord en Daad Kringloopwinkel in Middelharnis start op woensdag 1 juli de 'zomeropruiming' van kleding/schoenen/hoeden/ tassen en sjaals. "Er is nog volop keus en het is voor de HALVE PRIJS." De voorgaande jaren was de winkel 3 weken gesloten tijdens de zomervakantie, maar dit jaar heeft het bestuur besloten vanwege de lange sluitings- periode in de Coronatijd de winkel open te houden om zo gederfde inkomsten nog enigszins in te lopen. Lees hieronder meer.

We houden ons aan de regels

Per 1 juli worden de RIVM-maatregelen wat versoepeld, dat betekent dat er geen maximumaantal personen meer zijn die in de winkel mogen zijn, als er maar 1,5 m. afstand wordt gehouden. Na de opening op 20 mei hebben de klanten de winkel weer goed weten te vinden, er werd veel verkocht.

Openingstijden

Deze openingstijden worden voorlopig gehandhaafd:

Woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Ook kunnen, tijdens deze tijden, weer spullen worden gebracht bij de winkel op Zernikeweg 43, 3241 MG Middelharnis. Voor afhalen van goederen kan worden gebeld met de winkel, tijdens de openingstijden, via tel. (0187)701106.

Woord en Daad projecten

"Onze projecten in Ethiopië en Tsjaad hebben momenteel ook last van de Corona Epidemie, veel mensen hebben geen inkomen meer. Woord en Daad verleent momenteel extra noodhulp om de bevolking van eten te voorzien."