Goeree-Overflakkee - "Ga jij de #VitamineChallenge: Fruitmanden voor alle ziekenhuizen! We hebben allemaal kunnen lezen dat ziekenhuizen heel hard moeten opschalen. Dat betekent dat de komende periode extra zwaar zal zijn voor ziekenhuismedewerkers. Steun hen daarom nu! Voor een appel en een peer kun je al extra vitamines sturen naar artsen, verpleegkundigen, schoonmakers en alle anderen die keihard aan het werk zijn en een beetje extra weerstand goed kunnen gebruiken. Met jouw deelname steun je ook de lokale groenteboeren die de fruitmanden gaan bezorgen. Dus: Don’t Spread Corona, Spread Vitamines!" Lees hieronder meer.

#VitamineChallenge

Accept the #VitamineChallenge: doneer fruit aan een ziekenhuis en daag drie anderen uit om deel te nemen! Ga nu naar www.vitaminechallenge.com /zuid-holland Met jouw deelname steun je ook de lokale groenteboeren die de fruitmanden gaan bezorgen bij de ziekenhuizen en allemaal beloofd hebben de manden extra vol te maken. Een echte win-win situatie dus!

Doneren als bedrijf

De organisatie roept ook alle bedrijven en organisaties op om fruitmanden te doneren aan ziekenhuizen. Dit kan via www.vitaminechallenge.com/bedrijf

Omdatikjeliefvind

Benieuwd hoe er in het ziekenhuis gereageerd wordt op jouw fruitmand? Like dan omdatikjeliefvind.nl op Facebook voor de foto’s. De #VitamineChallenge is een initiatief van omdatikjeliefvind.nl, een platform opgezet voor iedereen die in deze tijden van fysieke afstand blijft gaan voor #SocialConnection.

Juist nu is het leuk om iets gezelligs te sturen naar iemand die je lief vindt! Een borrelpakket om samen digitaal bij te proosten, een heerlijke high-tea op afstand, een fruitmand voor wat extra vitamines of een doos chocola, gewoon omdat het kan. Lokale ondernemers bezorgen een mooi pakket, inclusief jouw persoonlijke boodschap.