Goeree-Overflakkee - Het eilandelijk comité van stichting Woord en Daad houdt op DV zaterdag 10 november 2018 de jaarlijkse oliebollenactie. Dit gebeurt in principe op geheel Goeree-Overflakkee en de kinderen komen 's morgens met de oliebollen langs de deur. De opbrengst is bestemd voor het Woord en Daad project: “Wonderschoon-voor een gezonde toekomst”. Lees hieronder meer.

Wonderschoon-voor een gezonde toekomst

Woord en Daad werkt aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden vanuit Bijbelse opdracht. Ze is actief op het gebied van Onderwijs, Arbeid en Inkomen en Basisvoorzieningen (gezondheid, water en landbouw). De actie is gericht op het realiseren van toegang tot schoon drinkwater voor dorpen in Oeganda, een gezonde leefomgeving op scholen in Ethiopie en een markt voor sanitaire producten in gemeenschappen in Bangladesh. Ook de inwoners van de betreffende landen zullen hierbij worden ingeschakeld. Door oliebollen te kopen (€ 3,50 per zak) kunt ook u een bijdrage leveren aan de uitvoering van het project. De opbrengst van de actie zal dit jaar weer worden verdubbeld door onze landelijke overheid. Mede daarom beveelt Woord en Daad de oliebollenactie extra bij u aan. Koopt u dus ruimhartig!

Tenslotte: we zijn nog steeds op zoek naar comitéleden voor Goedereede, Stellendam en Herkingen. Als u zelf belangstelling hebt om op deze manier het werk van Woord en Daad te steunen of u weet iemand anders, wilt u ons dat dan laten weten via tel. (0187-)483834.