Ouddorp - In De Overkant te Ouddorp is een nieuwe expositie ingericht. Een aantal fotografen onder de naam 'De Nomads' doen als groep diverse galerieën aan. In samenwerking met de vaste expositie inrichter; kunstenaarsvereniging RAR uit Spijkenisse, zijn ze nu in Ouddorp. Lees meer >>

Vervolg

De Nomads zijn fotografen en beeldmakers Nicole Hagesteijn, Mark van Hattem, Jacqueline Louter, Mariska Pool, Olga Rook, en John de Vos. Als nomaden dwalen zij langs de grenzen van fotografie en werkelijkheid, maar ieder volgt zijn eigen route. Met oude en nieuwe fotografische technieken boeien zij de wereld, leggen oude en nieuwe waarheden vast of spelen met verbeelding en gevoel en vertellen zo hun eigen verhaal. Omdat De Overkant vaak als besloten feestelijke gelegenheid in gebruik is, is er speciaal voor deze expositie een open-galerie dag.

Welkom

Zaterdag 24 februari is De Overkant open als kunst galerie van 11.00 tot 17.00 uur. Deze interessante foto- en beeldwerken zijn te zien in De Overkant, Dijkstelweg 33 Ouddorp. Ook is de expositie op afspraak te zien: 06533771805.

Tekst: De Overkant, Ouddorp