Middelharnis - Gemeente Goeree-Overflakkee is benieuwd wat u vindt van de GO-bus, de rijdende balie van de gemeente. Kent u de GO-bus? Heeft u er al eens gebruik van gemaakt?
Welk cijfer geeft u de GO-bus? In 2017 is bij wijze van proef begonnen met de GO-bus, toen nog een tweedehands camper.... [Wilt u de enquête invullen? Deelnemen kan tot en met 27 maart] Lees meer >>

Vervolg
Het idee erachter was dat de reistijd naar het gemeentehuis in Middelharnis best kan oplopen. Hoe handig zou het zijn als het gemeentehuis naar de mensen toe zou komen? Voor de praktische zaken als het aanvragen van een paspoort. Of om melding te maken van bijvoorbeeld een gevaarlijke verkeerssituatie.

De gemeente nam in 2019 een nieuwe bus in gebruik. Vanuit Middelharnis gaat de GO-bus elke maandag, dinsdag, donderdag- en vrijdagochtend op pad naar een vaste standplaats. De GO-bus staat in alle dorpen op het eiland, behalve in Middelharnis en Sommelsdijk.

Bent u inwoner van de gemeente en wilt u de enquête invullen? Scan de QR-code of ga naar www.goeree-overflakkee.nl/vragenlijst-go-bus . Deelnemen kan tot en met 27 maart.