Goeree-Overflakkee - Gemeente Goeree-Overflakkee: "Nu het nog steeds vroeg donker is, valt meer dan normaal op dat in sommige straten lantaarnpalen niet werken. Dat is zeker in deze donkere tijd heel vervelend, want verlichting is hard nodig. Niet-werkende straatverlichting komt door kabelstoringen. Door (vooral) graafwerkzaamheden zijn dat er momenteel meer dan normaal...." Lees meer >>

Vervolg

Gemeente Goeree-Overflakkee: "Doordat er meer dan normaal kabelstoringen zijn, is er niet altijd gelijk een monteur van Stedin beschikbaar. Ook kan het zijn dat een reparatie langer duurt, omdat bijvoorbeeld extra materialen nodig zijn. Als er huizen en bedrijven zonder stroom zitten, hebben die werkzaamheden voorrang op de kabelstoringen aan de openbare verlichting. We vragen jullie begrip hiervoor.

Melden

Is er een lantaarnpaal in je omgeving kapot? Wij hopen dat je ons helpt door dit te melden. MELDEN KAN HIER (klik op deze link). Je ziet dan een plattegrond en of er al meer meldingen zijn. Dan weet je ook gelijk of de kapotte verlichting al bekend is en op de planning staat voor reparatie."