15 oktober 2022, Ouddorp - Politie Basisteam Haringvliet: "Helaas is het aantal ernstige verkeersongevallen in ons gebied de afgelopen tijd weer toegenomen. Vaak zijn deze ongevallen veroorzaakt doordat één van de bestuurders een verkeersovertreding heeft begaan. Daarom hebben wij gisterenavond samen met Politie Basisteam Oosterscheldebekken, de Belastingdienst en Veilig Verkeer Nederland een verkeerscontrole gehouden nabij de N57 ter hoogte van de Brouwersdam..." Lees meer >>

Vervolg

Politie Basisteam Haringvliet: "Er zijn in totaal 22 bekeuringen/ proces-verbalen uitgeschreven voor onder andere, rijden zonder rijbewijs, los liggende lading, inhalen over een doorgetrokken streep, voor snelheid en het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het besturen van een voertuig.

Veilig Verkeer Nederland heeft met verschillende bestuurders nog korte preventie gesprekken gehad. De belastingdienst heeft zaken zoals een illegale gastank, onterecht rijden met buitenlandse kentekens en een bedrag van meer dan 16.000 euro achterstallige betalingen geïnd. Wat ons betreft een geslaagde actie, welke bijdraagt aan een stukje veiligheid op de weg."