Middelharnis - Middelharnis Centrum is zaterdag 15 januari 2022 open! "Ja, we zetten onze deuren voor jullie open, voel je welkom!" Verschillende ondernemers in Middelharnis Centrum zullen aanstaande zaterdag hun deuren openen, uit protest tegen de huidige Coronamaatregelen en lockdown. Uit de huidige ‘uitgelekte’ informatie blijkt dat er nog geen vooruitzicht is op een volledige openstelling van de winkels en horeca. "Onze ondernemers willen laten zien dat het bij ons wél mogelijk is om op een verantwoorde en veilige manier te winkelen!" Lees hieronder meer >>

Zaterdag 15 januari OPEN

Zaterdag zullen de verschillende deuren in Middelharnis Centrum dus weer voor klanten openstaan om te shoppen zonder afspraak. Alle ondernemers zullen de de vastgestelde normen en regels van het RIVM hanteren, en zullen daardoor het verantwoord winkelen kunnen garanderen.

Welkom

"Wij willen dan ook aan jullie vragen, hou rekening met elkaar, draag een mondkapje, houdt afstand en wacht even buiten als het maximaal aantal bezoekers in de winkel is bereikt. Probeer ook zoveel mogelijk rechts aan te houden als je over de dijk loopt, zo kun je ook op het dubbele gedeelte voldoende afstand houden van je mede-shopper! Als iedereen zich aan de regels houdt kunnen we met elkaar laten zien dat het mogelijk is om veilig en verantwoord te shoppen! We hopen jullie zaterdag te zien en te mogen verwelkomen in onze winkels!"

Lees HIER het persbericht van Ouddorp Centrum.