[Update onderaan artikel] Oude-Tonge - Op dinsdagmiddag 14 december 2021 vond er een dodelijk ongeval plaats op de N59 nabij Oude-Tonge en de Grevelingendam. Een vrachtwagen kwam daar in botsing met twee personenauto's en er is één dode te betreuren. Een andere inzittende raakte zwaargewond en nog twee personen hebben lichte verwondingen. Politie: "De weg is voorlopig in beide richtingen dicht." Lees hieronder verder en bekijk de foto's van Wilko van Dam..

Hoe het ongeval plaats heeft kunnen vinden is nog niet duidelijk en uiteraard doet de politie een grootschalig onderzoek. Ten tijde van de aanrijding vloog de bemanning van een Chinook-helikopter ter plaatse en die zagen het ongeluk gebeuren. Zij zijn geland en hebben eerste hulp verleend.

[Update: Woensdagmorgen maakte de politie bekend dat de omgekomen bestuurder een 36-jarige man uit Fijnaart (Brabant) was. De andere gewonden zijn een 66-jarige vrouw uit Zevenhuizen en een 48-jarige man uit Amsterdam. Volgens een woordvoerder reed de man uit Fijnaart op de verkeerde weghelft, toen hij in botsing kwam met de vrachtwagen. - Bron Rijnmond.nl]