Regio - Op donderdagmiddag 28 juni 2018, rond 13:00 uur, heeft er een ongeval plaatsgevonden in de Heinenoordtunnel, in de A29. Hierbij waren meerdere voertuigen betrokken. Het ongeval vond plaats in de tunnelbuis richting Bergen op Zoom. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, met zes ambulances, vier brandweerwagens en een traumahelikopter. De tunnel was als gevolg van het ongeval in beide richtingen afgesloten tot in de avond. Verkeer werd omgeleid. Lees hieronder een update en bekijk de video van RTV Rijnmond.

Updates:

18:30 uur: Tunnel is in beide richtingen open voor verkeer

15:00 uur: De Heinenoordtunnel richting Rotterdam is weer open. De andere kant op, richting Numansdorp, wordt nog hard gewerkt in de tunnel.

Naar verwachting van Rijkswaterstaat duurt het tot ongeveer 19.00 uur voor de Heinenoordtunnel in de A29 weer open is in zuidelijke richting.

14:30 uur: Het is nog niet duidelijk hoe lang de tunnel gesloten blijft. Bij het ongeval zijn volgens de brandweer twee vrachtwagens en meerdere auto's betrokken. Er zijn vijf personen gewond geraakt, waarvan één persoon naar het ziekenhuis is vervoerd. Meer info volgt.

Zie ook @RWSverkeersinfo voor meer verkeersinformatie.