28 november 2017, Regio - Afgelopen weekend heeft team Haringvliet van de politie in samenwerking met diverse partijen een controle gehouden op het gebruik van alcohol door minderjarigen afkomstig van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Ook zijn er vorige week twee verdachten aangehouden voor een inbraak op een bouwterrein in Middelharnis. Lees de korte verslagen van politie hieronder.

Politie Haringvliet

Controle

Afgelopen weekend hebben we in samenwerking met de collega's van team Oosterscheldebekken, handhavers van Connexxion, gemeente Schouwen-Duiveland en gemeente Goeree-Overflakkee een controle gehouden op het gebruik van alcohol door minderjarigen afkomstig van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Diverse jongeren zijn doorgestuurd naar bureau Halt en enkele jongeren zijn vanwege een zorgelijk hoge promillage overgedragen aan hun ouders.

Aanhouding

Afgelopen week hebben we 2 verdachten aangehouden voor een inbraak op een bouwterrein in Middelharnis. Daar hadden de verdachten een bouwlamp ontvreemd.
1 verdachten is tevens gehoord voor een vernieling van personenauto, die hij eerder die week had gepleegd. Die zelfde verdachte was anderhalve maand geleden ook al aangehouden voor meerdere fietsendiefstallen. Hij zal zich vrijdag 1 december 2017 moeten verantwoorden voor de rechter.g