Regio - RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week, waaronder 'Klokkendieven', 'CTF Strandrace', 'Politieverhalen in beeld', 'CTF Koppelkoers' en 'Melissant in de jaren 50-60', kunt u hieronder verder lezen. Evenals de frequenties van de lokale televisie van Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee.

  • Klokkedieven: Begin van dit jaar bracht toneelclub De Klokkedieven het blijspel “n Privejet in mijn Achtertuin” van Max Andrea. Een Russische bonbonkoning komt met zijn privejet in Goedereede om zijn "Dutchie" voor zich te winnen om als bruid naar Rusland te vertrekken. Echter haar vriend is het daar niet mee eens en een tante en een veiligheidsagent gooien roet in het eten. Deze week het laatste deel van deze hilarische voorstelling.
  • CTF Strandrace: Cyclingteam Flakkee organiseerde zondag 8 oktober voor de eerste keer een Open Clubkampioenschap op het strand van Ouddorp. Zowel eigen leden als leden van andere verenigingen uit Zuid Holland en Zeeland namen deel aan deze wedstrijd over 50 minuten. Verslaggever Renee Hanenberg en cameraman Stef Robijn maakten een sportieve reportage.
  • Politieverhalen in beeld: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie. Lotte Wagemaker vertelt over een incident met illegaal zwaar vuurwerk dat behoorlijk mis had kunnen gaan.
  • CTF Koppelkoers: Cyclingteam Flakkee organiseerde voor het 3e jaar op rij een koppelkoers. Bij deze tijdrit voor koppels van 2 personen werden 4 ronden afgelegd van 4,7 km in de polders van stellendam. Wove Productions maakte een beeld verslag van de sport evenement.
  • Melissant in de jaren 50-60: RTV SLOGO zendt unieke beelden uit over winkels, bedrijven en dorpen op Goeree-Overflakkee, vanuit de jaren 50-60. Het Streekarchief levert diverse afleveringen aan. De afleveringen zijn meestal een diapresentatie die gemaakt en ingezonden is door Hans van Oostende met materiaal uit de collectie van G.van Eck, uit het Streekarchief te Middelharnis

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. Deze keer een gesprek met Erwin Grootenboer en hij komt vertellen over de Retailacademy. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl . De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo: De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden. De bekende Clown Jopie en zijn kleurrijke Tante Angelique willen een dagje uit. Als Tante Angelique probeert te bellen met Clown Jopie gaat het helemaal mis. De grootste Kiwi van Nederland is zijn telefoon kwijt. Samen zingen ze de bekende hit "Waar is mijn telefoon". Een dagje uit is opgenomen op Recreatieoord Binnenmaas.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo