Sommelsdijk - Op de Facebookpagina van het team van De Snackcorner uit Sommelsdijk werd op 9 januari 2017 een oproep geplaatst. Een vriendelijke, maar dringende oproep die begint met "VRIEND! Waarschijnlijk lig jij nog languit van je roes bij te komen, maar wij zijn op zoek naar jou! Je moest zonodig een bloempot (waarschijnlijk omdat je moeder het een lelijke kleur vond) ergens dumpen afgelopen nacht en hebt dat "per ongeluk" tegen de ruit van de Snackcorner gedaan...." Lees hieronder verder.

De horecaondernemer schrijft: "Geeft ook niet, het is gelukkig verzekeringswerk. Maar zonde van al dat gedoe op onze zondag rustdag. Kom je in bijzijn en heb je spijt? Contacteer ons en wij hebben er vrede mee. Tot die tijd slaap je beter met 1 oog open." De eigenaar heeft aangifte gedaan en is samen met de politie op zoek naar de dader(s) van dit onnodige incident."

Weet u/jij meer van deze laffe daad? Bel met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000 (gratis). De eigenaar roept op om hem een facebookberichtje te sturen en zegt daarbij: "Diegene die iets meer weten van dit incident of de dader kan aanwijzen meld dit dan via een persoonlijk bericht. snitchen/verklikken/verlinken/aangeven mag!"