Middelharnis - Zuidwester heeft onlangs met trots de Green Deal Duurzame Zorg 3.0 ondertekend, waarmee de organisatie haar betrokkenheid bij duurzaamheid in de zorg onderstreept. Angélique Koevoets, Bestuurder bij Zuidwester, deelt haar enthousiasme over deze stap: "Ik ben erg blij dat we de Green Deal 3.0 hebben ondertekend. Hiermee laten we zien dat duurzaamheid voor ons als zorgorganisatie van groot belang is. Het is een essentiële stap om kwalitatief hoogstaande zorg te blijven bieden, zowel aan de huidige als toekomstige generaties. Wij geloven dat duurzame zorgorganisaties de toekomst hebben." Lees meer en bekijk de foto's >>

Vervolg

Green Deal Workshop
Op woensdag 30 augustus heeft de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht van Zuidwester deelgenomen aan een Green Deal Workshop. Tijdens deze workshop stond het belang van duurzaamheid centraal en werden verschillende aspecten van duurzaamheid binnen een zorgorganisatie besproken. Belangrijke thema's zoals de verduurzaming van vastgoed, maar ook andere duurzaamheidsthema’s zoals afval en duurzaamheid van de organisatie werden uitvoerig behandeld.

Green Deal
De Green Deal Zorg begon als een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en 14 zorgpartners. Inmiddels hebben al meer dan 200 zorgorganisaties de Green Deal Duurzame Zorg ondertekend. Als gehandicaptenorganisatie sluit Zuidwester zich graag aan bij deze beweging naar een duurzamere toekomst. Zuidwester is vastbesloten om bij te dragen aan een groenere en duurzamere zorgsector en zal haar inzet voor duurzaamheid voortzetten.

Foto's

Op de foto's de Green Deal Workshop. Zuidwester heeft de Green Deal Duurzame Zorg 3.0 ondertekend. Het bestuur en de Raad van Toezicht van Zuidwester hebben deelgenomen aan een Green Deal Workshop.