Goeree-Overflakkee - Sámen maken we Goeree-Overflakkee! Koole Media Service zet graag lokale bedrijven in de spotlights, door een gratis artikel te plaatsen in rubriek ''in 't zunnetje', op dé informatiewebsite op het eiland Goeree-Overflakkee: www.iGO.nl/zakelijk. "Mail de redactie en kom ook in aanmerking voor een gratis artikel van jouw bedrijf! Eerder lieten we lokale ondernemer Lisette Slingerland van De Kruidenstee aan het woord. Deze keer een podium voor de ondernemers Danny Fris en Joris Oldenhof van EP:Middelharnis, die een nieuw pand hebben bij de haven in Middelharnis. Lees meer >>

EP: denkt met je mee – nu ook in Middelharnis

"EP:Middelharnis is nu ook een begrip in de provincie Zuid-Holland."

In de nieuwe EP:Winkel kan de consument terecht voor het beste advies op gebied van consumentenelektronica en reparaties. Ondernemers Danny Fris en Joris Oldenhof hebben beiden ruime ervaring en kennis in retail na het oprichten van D&J Computerservice in 2011. Het toetreden tot de EP:Formule was voor de jonge ondernemers een logische stap. Ze breiden hiermee in één klap hun assortiment uit, kunnen gebruik maken van het inkoopvoordeel en hierdoor betere prijzen en goede aanbiedingen maken. Door een centraal magazijn kunnen ze ook veel sneller leveren. Ook online breiden de mogelijkheden zich uit via een eigen microsite van de webshop EP.nl

Joris Oldenhof kijkt uit naar de vele mogelijkheden die EP:Middelharnis biedt: “Wij blijven doen wat we altijd al deden, reparatie van ICT, witgoed en bruingoed, maar nu ook met een completer assortiment en een mooie winkel in het EP:Shopconcept waar we ook echt laten zien wat we verkopen.”

Ook Danny Fris beaamt dit: “Door deze samenwerking wordt onze dienstverlening alleen maar beter: kortere levertijden en betere prijzen dus voor onze huidige en nieuwe klanten alleen maar voordelen.”

“De huidige ontwikkelingen in de markt houdt ons als organisatie zeker niet tegen om onze succesformule uit te breiden. We zijn trots dat we in Middelharnis de deuren mogen openen van een nieuw filiaal. Onze klanten zullen zich er snel thuis voelen en er zeker veel koopgemak- en plezier ontdekken.", aldus Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland.

Over ElectronicPartner Nederland B.V. Electronic

Partner Nederland B.V. is de partner voor bijna 350 ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. ElectronicPartner ondersteunt zelfstandige ondernemers die zich bezighouden met de verkoop van producten binnen de markt van consumenten- en huishoudelektronica. Doordat ElectronicPartner markt-, retail- en praktijkkennis bij elkaar brengt, kunnen ondernemers zich maximaal concentreren op hun eigen marktbewerking en klantinteractie.

EP: is dé marketingformule van ElectronicPartner. Met ruim 75 vestigingen en een herkenbaar winkelbeeld een formule die haar kracht heeft bewezen. De formule is sterk en ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden en biedt de ondernemer juist ook vrijheid om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen.