Den Bommel, Goeree Overflakkee - "Zeven jaar op rij zijn we winnaar van een Zoover Award!" Een opeenvolging van successen wordt bekroond met een Gouden Zoover Award voor Camping De Lage Werf uit Den Bommel. Zeven jaar op rij hebben de gewaardeerde gasten hen bekroond met deze prestigieuze onderscheiding. "Een prestatie waar we buitengewoon trots op zijn!" Lees meer >>

Waardering van Onze Gasten: De glans van deze award komt rechtstreeks van onze gasten, die de moeite hebben genomen om hun ervaringen te delen op Zoover. Of je nu voor een kort verblijf kampeerde, langdurig genoot van onze verhuuraccommodaties, of je eigen stekje hebt op een van onze vaste staanplaatsen, elke gast heeft bijgedragen aan ons gemiddelde cijfer van 9.5!

Een Divers Aanbod voor iedereen: Camping De Lage Werf is een middelgrote camping in Den Bommel en biedt een scala aan mogelijkheden. Ruime kampeerplaatsen omgeven door de natuur, modern sanitaire voorzieningen, klein speeltuintje, zandbak, sportveldje met voetbaldoeltjes en trampoline voor de kinderen, een Jeu De Boules baan, vaste staanplaatsen voor chalets met prachtige uitzichten en comfortabele verhuuraccommodaties. Onze middelgrote camping straalt rust, ruimte en gezelligheid uit, precies wat onze doelgroep waardeert.

Vaste Staanplaatsen voor Chalets: Voor degenen die een prachtig plaatsje willen op onze gezellige camping, bieden wij nu nieuwe beschikbare vaste staanplaatsen voor chalets. Ervaar het comfort van een eigen stek te midden van de prachtige Flakkeese polder, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Dankbaarheid en Trots: Onze oprechte dank aan al onze gasten die hun waardering hebben uitgesproken en ons hebben geholpen deze Gouden Zoover award te winnen. Het is een erkenning van ons streven naar uitmuntendheid en gastvrijheid.

Kom bij ons langs en ervaar waarom Camping De Lage werf al zeven jaar op rij als topbestemming wordt erkend! Kijk voor meer informatie op onze website www.campingdelagewerf.nl

Tekst en foto camping De Lage Werf.