Stad aan 't Haringvliet - Camping ’t Vogelnest heeft voor de 4e keer op rij weer de gouden Zoover Award gewonnen met een mooie 9,5! Familie Vogelaar: "Daar zijn we erg trots op! De camping is gelegen in de polder van Stad aan ’t Haringvliet en we zijn omringd door akkerbouw en tulpenvelden..." Lees meer >>

Vervolg

Naast de camping is het natuurgebied 'Watergat-Vogelnest' waar de gasten heerlijk doorheen kunnen wandelen. Ook kunnen gasten vanaf de camping heerlijk fietsen.

"De camping bestaat 29 jaar en is een echt familiebedrijf. De camping is uitermate geschikt voor de zogeheten rustzoekers. De plaatsen zijn groot en allemaal apart afgescheiden met bosjes. Zo heeft iedereen de privacy waar 'ie naar op zoek is. Er heerst een gemoedelijke, gezellige sfeer waar iedereen elkaar kent en helpt waar nodig is. Onze kracht is de persoonlijke aandacht! Wij nemen de tijd voor de gasten om regelmatig een praatje met ze te maken. Ondertussen blijft de camping ook nog steeds groeien. Zo komt er weer een nieuw veld van 26 plaatsen bij voor de stacaravans/chalets."